Red Dead Redemption 2 - Xbox Game Pass

Red Dead Redemption 2 kommer til Xbox Game Pass i mai

Samtidig forsvinner Grand Theft Auto V fra tjenesten.

Rockstar Games

Xbox Game Pass-abonnenter får snart hive seg ut i det storslagne Red Dead Redemption 2 på Xbox One. Westernspillet legges nemlig til i abonnementstjenestens gratisbibliotek den 7. mai, melder Microsoft denne uken.

Red Dead Redemption 2, opprinnelig lansert i 2018, tar spillere med på et vanvittig eventyr i det ville vesten mot slutten av 1800-tallet. I rollen som Arthur Morgan gjør spillere brekk og utfører diverse lovløse sprell sammen med de andre medlemmene i gjengen til Dutch van der Linde.

Vår anmelder var blant mange som frydet seg over hva Rockstar skapte i Red Dead Redemption 2. Han smalt til med toppkarakter og beskrev opplevelsen som «uovertruffent god, givende og interessant».

Fjerner Grand Theft Auto V

Samtidig med at Red Dead Redemption 2 henger seg på Game Pass-lasset, må et annet Rockstar-spill ta farvel. Som Microsoft forteller forsvinner Grand Theft Auto V ut av biblioteket, fire måneder etter at det ble lagt til.

Abonnenter som enda ikke har fullført spillet har frem til 7. mai på å komme seg gjennom kampanjen. Alternativt kan Game Pass-medlemmer kjøpe fullversjonen til noe redusert pris og fortsette der de slapp.

Rockstar lover bedre arbeidsforhold for sitt neste prosjekt.
Utvikleren har tatt store steg det siste året, ifølge ny rapport »

Siste fra forsiden