Se den nye Red Dead Redemption 2-traileren

Rockstar Games har vist frem Red Dead Redemption 2 i en ny trailer, akkurat som planlagt. Traileren kan du se over.

Egentlig letter ikke så mye Rockstar så mye på sløret i denne omgangen. Den korte traileren viser mye av det som er ventet – vakre landskap, western-estetikk og hester, men ikke noe som faktisk kan minne om faktisk spilling.

At traileren skulle komme nå ble varslet i spillannonseringen på tirsdag, etter at Rockstar Games begynte å erte fansen med å legge ut bilder via Twitter og Facebook. Først la de ut et rødt bilde med spillselskapets logo på søndag – noe som mildt sagt trakk oppmerksomheten til spillfans. Mandag fulgte de opp med et bilde av syv silhuetter med en solnedgang i bakgrunnen.

Enspiller og flerspiller

Red Dead Redemption 2 vil ifølge teksten på annonseringsnettstedet ha både en enspillerdel og en flerspillerdel, uten at Rockstar har sagt noe om hvor hovedfokuset vil ligge. Spillet slippes til Xbox One og PlayStation 4 høsten 2017.

– I tillegg til å være en storslagen fortelling om livet i Amerikas ubarmhjertlige midtdel, vil spillets store og stemningsrike verden også legge grunnlaget for en helt nye flerspilleropplevelse, står det på nettstedet.

Spillfans med noen år på baken føler kanskje en form for deja vu akkurat nå. Annonseringen minner nemlig mye om da Rockstar først begynte å snakke om Grand Theft Auto V i 2012. Da også la de frem en logo, før de fulgte opp med en trailer ikke lenge etter.

En PC-utgave av Red Dead Redemption var aldri planlagt.
Det populære spillet var alltid kun myntet på konsoller »

Siste fra forsiden