Rockstar bekrefter Red Dead Redemption 2

Oppfølgeren slippes høsten 2017.

Rockstar Games

Rockstar har bekreftet at Red Dead Redemption 2 er på vei. Spillet skal slippes til PlayStation 4 og Xbox One høsten 2017. Vi har ikke hørt noe om en PC-versjon ennå.

Annonseringsplakaten.
Rockstar Games

Annonseringen kom via en oppdatering på Twitter og Facebook som pekte mot et nytt nettsted. En trailer som slippes allerede 20. oktober klokken 17:00 skal gi oss det første glimtet av spillet.

Red Dead Redemption 2 vil ifølge den svulstige teksten på annonseringsnettstedet ha både en enspillerdel og en flerspillerdel.

– I tillegg til å være en storslagen fortelling om livet i Amerikas ubarmhjertlige midtdel, vil spillets store og stemningsrike verden også legge grunnlaget for en helt nye flerspilleropplevelse, står det på nettstedet.

Spillfans med noen år på baken føler kanskje en form for deja vu akkurat nå. Annonseringen minner nemlig mye om da Rockstar først begynte å snakke om Grand Theft Auto V i 2012. Da også la de frem en logo, før de fulgte opp med en trailer ikke lenge etter.

Lokket med to bilder

Bilde nr. 1.
Rockstar Games

Annonseringen av spillet kommer bare få dager etter at Rockstar Games begynte å erte fansen med å legge ut bilder via Twitter og Facebook. Først la de ut et rødt bilde med spillselskapets logo på søndag – noe som mildt sagt trakk oppmerksomheten til spillfans. Mandag fulgte de opp med et bilde av syv silhuetter med en solnedgang i bakgrunnen.

Bilde nr. 2.
Rockstar Games

Rockstar Games har overraskende nok greid å holde utviklingen av Red Dead Redemption 2 ganske skjult. Utenom den vanlige murringen kom den eneste lekkasjen tidligere i år, da vi fikk se det som virket å være kartet fra Red Dead Redemption 2. Selv denne lekkasjen virket litt vag den gang.

Forgjengeren kom til moderne konsoller

Westernspillet Red Dead Redemption ble sluppet til Xbox 360 og PlayStation 3 i 2010, og ble kjapt hyllet av både anmeldere og spillere. Vår anmelder var ikke mindre snau enn at han gav spillet toppscore.

– Med en ultrasmakfull gumbo av et kampsystem som virkelig sparker eselstump, en utfyllende og velskrevet historie, et legendarisk sjarmerende galleri av personligheter og nok arbeidsoppgaver til å holde enhver geskjeftiget i lange tider står Red Dead Redemption som en av minne beste spillopplevelser på flere år, skrev han om spillet.

Les også
Anmeldelse: Red Dead Redemption 2

Nylig gjorde Rockstar Games det mulig å spille det gamle spillet på en av de moderne konsollene konsoller. Xbox One-eiere kan bare skyve disken inn i konsollen, eller laste ned en digital kopi fra Xbox Store om de eier spillet.

En PC-utgave av Red Dead Redemption var aldri planlagt.
Det populære spillet var alltid kun myntet på konsoller »

Siste fra forsiden