Grand Theft Auto V er annonsert

Rockstar lover trailer snart.

Rockstar Games har nettopp lagt opp en logo for det neste spillet i den ekstremt suksessrike Grand Theft Auto-serien på nettstedet sitt.

I tillegg har de røpet at vi får en trailer 2. november. Det er onsdag neste uke.

Logoen.

Dette er faktisk all informasjonen vi har, og vi vet ingenting om hvor og når spillet foregår, hvilke plattformer det kommer til eller når det kommer.

Vi har selvsagt hørt rykter om GTA V tidligere. I sommer ville kilder nær Rockstar ha det til at utviklingen av oppfølgeren var godt i gang, og at en utgivelsesdato i 2012 var sannsynlig.

I vår dukket det også opp informasjon om det som kunne se ut til å være en rolleliste fra spillet på nettet. Denne inneholdt en rekke lugubre personer, av den typen vi er godt vant med fra GTA-serien.

Per nå er imidlertid den eneste konkrete, offentlige informasjonen vi har å gå etter logoen. Grand Theft Auto-navnet er skrevet i seriens tradisjonsrike typer, mens romertallet 5, V, ser litt ut som noe som kunne være hentet fra en pengeseddel.

Grand Theft Auto-serien har siden debuten på nittitallet levert kriminell action i åpne bymiljøer. Mens de første, todimensjonale spillene i serien fokuserte på ren, anarkistisk moro, har de senere spillene også levert spennende handling og svært velutførte filmsekvenser.

Les også: Anmeldelse: Grand Theft Auto IV

Siste fra forsiden