Skap dine egne veier i hjernetrimmeren Tri

Opp blir ned og ned blir opp når du skal navigere spillets merkelige miljøer.

Tri er et førstepersons hjernetrim/plattformspill fra tyske Rat King Games. Målet er å komme seg gjennom kompliserte nivåer, hvor du blant annet må løse gåter og overkomme fysiske hindringer. Et av hjelpemidlene dine er muligheten til å lage dine egne veier gjennom nivåene ved hjelp av triangulære plattformer.

Uheldigvis er det ikke alltid slik at Tris verden følger virkelighetens fysiske regler. Hva som er opp og ned kan endre seg underveis, og det ser også ut som du kan bruke plattformene dine til å for eksempel lage en rute fra et gulv til en vegg eller et tak, slik at du snur rundt på verden og får tilgang på nye områder.

Fra Ludum Dare til kommersielt spill

Spillet ble opprinnelig laget for en spillutviklerkonkurranse, og utviklerne synes konseptet fungerte såpass godt at de valgte å jobbe videre med det for å skape et kommersielt spill. Det er fortsatt uferdig, men det er mulig å forhåndsbestille spillet og få umiddelbar tilgang på den nåværende versjonen. Den inneholder tolv nivåer og skal være cirka 75% ferdig.

I tillegg til en DRM-fri versjon ønsker utviklerne å lansere spillet på Steam. For å få det til må de gjennom Valves popularitetskonkurranse for spill, Greenlight. Spillet er tilgjengelig for Windows, Mac OS X og Linux. Når den ferdige versjonen kommer i salg avhenger av hvor store ressurser utviklerne kan bruke på spillet, men håpet er å få lansert det i løpet av årets fjerde kvartal eller senest første kvartal 2014.

Du finner en trailer fra spillet under artikkelen. Besøk det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Les også: Anmeldelse av Antichamber
Les også: Vreng virkeligheten i The Bridge

Slik fungerer Tri.

Siste fra forsiden