Dette er spillene som lanseres med Oculus Rift-brillene

Se videoen av lanseringsspillene som kommer med de etterlengtede VR-brillene.

Lanseringsspillene til Oculus Rift er nå avslørt.
Oculus VR

Oculus VR avslørte endelig både pris og lanseringstidspunkt til VR-brillene sine i januar, men ett viktig spørsmål har gjenstått, nemlig hva de første eierne av brillene får å boltre seg med av programmer. Nå har Oculus offentliggjort hvilke VR-spill som kommer med brillene.

Listen ble kunngjort i forbindelse med spillmessen GDC og omfatter så mye som 30 titler i en rekke ulike kategorier.

Stor variasjon

To av spillene, plattformspillet Lucky's Tale og romskytespillet EVE: Valkyrie, følger med i Oculus Rift-pakken som er lagt ut forhåndsbestilling, og er allerede kjente. Resten av listen inneholder derimot mye nytt.

Blant titlene finner vi flere som tilsynelatende foregår i rommet, diverse puslespill og et knippe plattformspill. Bilentusiastene tilgodeses også med en VR-versjon av det eksisterende bilspillet Project Cars.

Dette er samtlige av de 30 VR-titlene de første Oculus Rift-eierne kan leke seg med.
Oculus VR

Skal slippe hundre spill bare i år

Oculus VR skriver at de 30 lanseringsspillene imidlertid bare er begynnelsen, og at selskapet jobber med flere tusen utviklere om kommende VR-titler. Utover lanseringstitlene skal visstnok over hundre spill komme ut bare i løpet av inneværende år.

Selskapet har for anledningen satt sammen en video som viser klipp fra et knippe av lanseringsspillene. Videoen kan du se under.

Det kommer stadig nye konkurrenter til Rift og Vive: Disse VR-brillene trenger verken PC eller mobiltelefon »

Siste fra forsiden