Oculus – Facebook

Sletter du Facebook-kontoen din mister du Oculus-spillene du har kjøpt

Oculus

Det var i august det ble klart at Oculus skulle begynne å kreve Facebook-innlogging for alle sine VR-kunder. Den omstridte endringen ble innført tidligere denne måneden, og som brukere har oppdaget er sammenslåingen en det er vanskelig å komme seg ut av.

Som en VR-utvikler påpekte på Twitter forrige uke, mister man nemlig tilgang på alle Oculus-spillene sine dersom man skulle finne på å slette eller deaktivere Facebook-kontoen sin.

Artikkelen fortsetter under Twitter-bildet.

– Sletting av Facebook-kontoen vil også slette Oculus-informasjonen din. Dette inkluderer kjøp av apper og fremgangsmerker. Du vil ikke lenger ha muligheten til å få tilbake noen apper og mister eksisterende kreditt i butikken, varsler Facebook for de som prøver å slette kontoen sin.

Oppdagelsen har satt i gang en ny bølge med frustrasjon blant de som allerede var misfornøyde med Facebooks inntog på VR-plattformen. Den offisielle Twitter-kontoen til Oculus nedlesses av syrlige kommentarer, og enkelte brukere prøver nå å snekre sammen et gruppesøksmål for å slå tilbake.

Det hører med til historien at innlogging via Facebook enda ikke er et krav for eksisterende kunder. Mens nye brukere nå tvinges over på Facebook, har de som tidligere hadde en Oculus-konto fått to år på seg til å ta spranget.

Oculus Quest 2 kan bli starten på en ny VR-revolusjon.
Vår skribent lurer imidlertid på om Facebook har ødelagt moroa »

Oculus Quest 64GB
Les mer
Kommersielt samarbeid
Finn beste pris
Oculus Rift S
Les mer
Kommersielt samarbeid
Finn beste pris
Oculus Quest 128GB
Les mer
Kommersielt samarbeid
Finn beste pris
Oculus Quest 2 256GB
Les mer
Kommersielt samarbeid
Finn beste pris
Oculus Quest 2 64GB
Les mer
Kommersielt samarbeid
Finn beste pris
Oculus Rift
Les mer
Kommersielt samarbeid
Finn beste pris
Oculus Rift Facebook Gaming

Les også

Siste fra forsiden