Medal of Honor: Above and Beyond

Medal of Honor gjenoppstår i virtuell virkelighet

Respawn bringer seriens nyeste innslag til Oculus Rift.

Syv år siden lanseringen av det forrige Medal of Honor-spillet, har EA valgt å børste støv av den kritikerroste serien. Nok en gang inviteres spillere med til kamper fra andre verdenskrig, men denne gangen prøver utgiveren noe litt annerledes.

Medal of Honor: Above and Beyond utvikles nemlig utelukkende for virtuell virkelighet med Oculus Rift.

Dette ser kjent ut.
Oculus

VR i en- og flerspiller

Det er Titanfall- og Apex Legends-utvikler Respawn Entertainment som tar på seg utviklerjobben, og ifølge en pressemelding består teamet av flere Medal of Honor-veteraner.

– Det er en herlig følelse å få introdusere Medal of Honor til en helt ny generasjon med spillere på en ny plattform for serien. Jeg har vært heldig nok til å være en del av denne serien siden begynnelsen, og å få dette spillet på Oculus Rift lar oss skape større innlevelse enn vi noen gang har kunnet før, forteller spillsjef Peter Hirschmann.

I spillet inntar man rollen som en agent fra The Office of Strategic Services. Jobben blir å reise rundt til forskjellige steder i Europa under andre verdenskrig, og bedrive alt fra åpen krigføring til lands, til vanns og i lufta til sabotasje bak fiendens linjer. Tar vi ikke helt feil kan man også skimte tungtvannsfabrikken på Vemork i den første traileren for spillet, som du kan se over.

Ved siden av enspillerkampanjen pusler Respawn også med en flerspillerdel. Ifølge Respawn skal denne by på «unike flerspillmoduser», men akkurat hva det betyr vil utvikleren foreløpig ikke røpe.

Medal of Honor: Above and Beyond skal etter planen lanseres til sommeren 2020. Noen eksakt dato har vi riktignok ikke fått.

Respawn drar snart i gang en ny Apex Legends-sesong.
Utvikleren har blant annet bekreftet enda en spillbar figur »

Siste fra forsiden