Apex Legends - sesong tre

Crypto offisielt bekreftet som den neste Apex Legends-helten

Lanseres med battle royale-spillets neste sesong i oktober.

Torsdag trakk Respawn og EA offisielt sløret av den neste Apex Legends-sesongen. Sesong tre – kalt Meltdown – lanseres 1. oktober og som alltid kan spillere vente en haug med nyheter, inkludert en splitter ny figur.

Crypto er med

Crypto blir den 11. spillbare figuren i Apex Legends.
Respawn

Etter måneder med ikke så skjulte hint, kommer det neppe som noen stor overraskelse at Crypto er den neste spillbare helten i Apex Legends. Respawn viste frem helten i en fersk trailer, som du kan se over, der vi får innsyn i hans bakgrunnshistorie.

Akkurat hvordan han vil fungere på slagmarken er foreløpig uvisst. Det vi imidlertid vet er at han kan sende ut droner for å speide etter både fiender og trygge områder å oppholde seg.

Ved siden av Crypto byr Meltdown på et nytt energy-våpen, kalt Charge RIfle, og muligheten til å låse opp et lass med ny kosmetikk via et ferskt battle pass. I tillegg lover Respawn diverse justeringer til spillets konkurransemodus.

Ny jakt på Apex Predator

Som utvikleren forteller har poengsystemet fungert ganske bra så langt. Av de som har brukt med enn fem timer i Apex Legends' Ranked-modus er det flest i Silver og Gold, mens kun 0,2 prosent nådde Apex Predator. Respawn er fornøyd med den fordelingen, men vil likevel gjøre noen endringer.

Hvor mange poeng du får i Ranked-modusen bestemmes av hvilken plass du havner på.
Respawn

Fra og med 1. oktober vil poeng tidobles. Det betyr at man tjener mer, men også at det koster mer å bli med i kamper. Spillere vil fortsatt kun belønnes for maksimum fem drap per kamp, men hvor mange poeng du får for dem kommer an på hvilken plass du havner på.

Kommer du på 11. plass får du for eksempel ti poeng per drap, mens en seier gir deg hele 25 poeng per drap. I tillegg åpner Respawn for såkalte Assist-poeng, hvor du belønnes dersom du skader fiender innen fem sekunder før lagkameraten din knerter dem.

Med den nye sesongen vil spilleres rangeringer senkes noe. For eksempel vil en i Gold II sendes ned til Silver IV, en spiller i Platinum IV går ned til Silver II, mens Apex Predator begynner på Platinum II. Dermed kan jakten mot toppen begynne igjen.

Les mer om den kommende sesongen og endringene til konkurransemodusen på Apex Legends' nettsider.

Battle Royale blir det også i mobilversjonen av Call of Duty.
Det kommende spillet har nå fått slippdato »

Les også
Anmeldelse: Apex Legends

Siste fra forsiden