Apex Legends: Hunted

Skarpskyter, «tagging» og søt flaggermus i Apex Legends' nyeste sesong

I tillegg til en ny helt får vi også servert et endevendt Kings Canyon.

Apex Legends holder stadig koken, og Respawn dro nettopp sløret av spillets seneste, fjortende sesong.

Denne gangen vender utviklerne nok en gang fokuset mot det originale kartet, Kings Canyon, hvor de blant annet har endevendt tidligere Skull Town, Thunderdome og Cage.

Slik ser Skull Town ut i sesong 14.
Respawn Entertainment

Kartet har utover dette gjennomgått endringer innenfor både «loot»-utdeling, lyssetting og hvor lett det er å rotere mellom de typiske interessepunktene på kartet. Dette er alle endringer som skal hjelpe Kings Canyon med å holde tritt med de andre kartene i spillet.

Vantage ankommer Apex Legends.
Respawn Entertainment

Hils på Vantage

Som vanlig kommer også en fersk helteskikkelse sammen med den nye sesongen, og navnet på nykomlingen er Vantage. Hun har tilbragt hele oppveksten i utmarken, hvor hun har lært seg å overleve ved hjelp av instinkter, siktet sitt og et gryende vennskap med flaggermusen Echo.

Dette gjenspeiles ved at Vantage er ekstra god med skarpskytterrifler, kan «tagge» fiender for lagmedlemmene sine, og sende ut Echo for å senere fly gjennom luften til den. Samtlige egenskaper og endringer på kartet kun du se i den ferske traileren i videovinduet over.

Et splitter nytt «battle pass» er selvfølgelig også på plass, og utviklerne har i tillegg hevet nivåtaket til langt over de eksisterende 500 nivåene.

Apex Legends' Hunted-sesong sparkes i gang den 9. august.

LES OGSÅ: Call of Duty: Warzone får mobilutgave »

Siste fra forsiden