Call of Duty: Warzone - mobil

Call of Duty: Warzone får mobilutgave

Tilsynelatende ikke det samme som Call of Duty: Mobile.

Activision

Activision har denne uken avslørt at Call of Duty: Warzone er på vei til mobil. Kunngjøringen kom i form av en rekke stillingsutlysninger publisert på utviklerens nettsider.

Detaljene om spillet er foreløpig veldig vage, men målet er å bringe «Call of Duty: Warzone spennende, flytende og storstilte actionopplevelse til spillere på farten».

Activision forteller også at denne versjonen av Warzone bygges opp fra grunnen for mobil. Det blir altså ingen enkel portering av tidligere utgaver. Spillet skal også holde det gående i mange år fremover, lover utvikleren.

Call of Duty-battle royale finnes selvfølgelig allerede på telefoner, via Call of Duty: Mobile. Det spillet utvikles riktignok av det eksterne studioet TiMi, mens det er Activisions egne utviklere som skal stå for mobilversjonen av Call of Duty: Warzone. Hvorvidt dette betyr endringer for Call of Duty: Mobile gjenstår å se.

En ny versjon av Warzone er også på vei til PC og konsoller. Potensielt kan mobilutgaven komme samtidig med denne, men foreløpig har ikke Activision sagt noe om lanseringsplaner.

LES OGSÅ: Activison avkrefter rykter om at Call of Duty tar pause til neste år »

Siste fra forsiden