Call of Duty

Årets Call of Duty blir en oppfølger til Modern Warfare fra 2019

Infinity Ward leder utviklingen på både dette og en omfattende ny Warzone-opplevelse.

Activision Blizzard

Activision har sluppet de første detaljene om sitt neste Call of Duty-innslag. Spillet utvikles under ledelse av Infinity Ward, og blir en oppfølger til Call of Duty: Modern Warfare fra 2019.

Spillet skal ut i løpet av året, og vi kan gå ut ifra at det blir fokus på moderne krigføring. Ellers er detaljene foreløpig vage, men Activision hinter om at prosjektet utvikles med en helt ny spillmotor.

En helt ny Warzone-opplevelse er på vei.
Activision Blizzard

Samme spillmotor brukes også i arbeidet med en helt ny Warzone-opplevelse – også i regi av Infinity Ward. Hvorvidt det er snakk om et nytt spill eller en overhaling er usikkert, men Activision setter skyhøye forventninger.

– Dere kan forvente en massiv videreutvikling av battle royale-konseptet, med et helt nytt spillområde (Activisions bruk av ordet «playspace» er litt uklart og kan være knyttet til et nytt spillkart eller noe helt annet, journ.anm) og en ny sandkassemodus, varsler utgiveren.

Før den tid lover Activision å bringe diverse forbedringer til Call of Duty: Warzone. Mer enn 30 endringer, basert på ønsker fra spillere, introduseres i spillets neste sesong – som rulles ut 14. februar.

Det som ikke kommer er muligheten til å endre synsfeltet på konsoll, et bevisst valg fra utvikleren.

– Å introdusere en innstilling for synsfelt på konsoll i Warzone har voldsom innvirkning på ytelsen for de som spiller på gamle konsoller. Målet vårt er at Warzone skal kjøre likt på alle plattformer, så vi har ingen planer om å introdusere en «FOV Slider» akkurat nå, forklarer teamet.

LES OGSÅ: Microsoft lover at Call of Duty får bli på PlayStation »

Siste fra forsiden