Call of Duty

Rykte: – Ikke noe nytt Call of Duty i 2023

Oppdatert: Activision avkrefter ryktene.

Sledgehammer games

Oppdatering 24. februar: Activision har avkreftet rykter om at det ikke kommer noe nytt Call of Duty til neste år.

I en uttalelse til Gamer.no forteller en talsperson for utvikleren at Bloomberg-artikkelen, som hevder at Call of Duty tar en pause i 2023, er feil.

– Vi har en spennende liste med hovedspill og gratis Call of Duty-opplevelser for dette året, neste året og videre. Rapporter om noe annet er feilaktige. Vi gleder oss til å dele flere detaljer når tiden er inne, heter det i uttalelsen.

Dermed får vi bare vente å se hvilke Call of Duty-planer Activision har i ermet.

Opprinnelig sak følger.

Call of Duty tar en pause fra seriens årlige lanseringer til neste år. Det er om vi kan tro en fersk reportasje fra Bloomberg.

Rykter om et venteår for den populære skytespillserien dukket opp allerede tidligere i år. Kilder med kjennskap til situasjonen forteller nå at beslutningen er tatt, som i så fall betyr at 2023 blir det første året siden 2004 at Call of Duty ikke får et nytt innslag.

Endringen på den tradisjonelle Call of Duty-formelen kommer etter svake resultater for fjorårets Vanguard. Spillere er ikke lenger like ivrige etter å hoppe videre til det neste – spesielt når de har gratis tilgang på det stadig populære battle royale-spillet Warzone.

2023 blir riktignok ikke helt tomt for Call of Duty. Angivelig kommer Activision til å pumpe ut utvidelser og annet nytt innhold for årets Call of Duty – en oppfølger til Modern Warfare-spillet fra 2019 – og den neste utgaven av Warzone.

Når serien etter hvert kommer tilbake, potensielt i 2025, blir det med Treyarch ved roret. Black Ops-utvikleren skal ifølge Bloomberg også hjelpe til med utviklingen av et annet gratisspill, som visstnok kommer til neste år. Hvorvidt dette er Warzone 2 eller noe helt annet er foreløpig uklart.

LES OGSÅ: Microsoft kjøper opp Activision Blizzard »
LES OGSÅ: Bobby Kotick skal visst gi seg når Microsoft tar over »

Siste fra forsiden