Apex Legends

Slik blir den neste Apex Legends-sesongen

Fersk trailer viser kartendringer, ny helt og rangerte arenakamper.

Det nærmer seg nok en sesong med Apex Legends. Den tiende runden med nytt innhold for battle royale-spillet slippes 3. august, og før dørene åpnes har Respawn delt mer om hva spillere kan forvente.

Seer er den neste helten i Apex Legends. (Video: EA)

En ny trailer for sesongen – som går under navnet Emergence – viser blant annet frem den nye helten Seer. Den mystiske figuren minner mye om Bloodhound, med muligheter til å spore opp fiender på forskjellige måter. Han stiller også med en egenskap som avbryter motspilleres bruk av helse- eller skjoldgjenstander, slik at de må begynner prosessen på nytt.

Videre venter en diger overhaling av World's Edge-kartet. Jordskorpen har slått enda flere sprekker, der spillere kan falle rett ned i lavaen. I tillegg har Respawn slengt på masse snø nord på kartet, mens nye taubaner gjør det lettere å komme seg fra sted til sted.

World's Edge-kartet gjennomgår store endringer.
EA

Forrige sesongs introduksjon av arenakamper til Apex Legends har tilsynelatende også vært vellykket. Respawn utvider nå tilbudet, med flere kart og rangerte kamper for de som vil måle krefter i den mer actionfylte 3-mot-3-modusen.

Rangerte kamper blir det også i battle royale-modusen. Ifølge Respawn blir det ingen store endringer her, og spillere får som vanlig jakte på Apex Predator. Til slutt lokker Emergence-oppdateringen med et nytt våpen og nok et battle pass med diverse kosmetikk å låse opp.

EA har også avslørt mer om det neste Battlefield-spillet.
Blander Battlefield 1942, Battlefield 3 og Bad Company 2 i en stor sandkassemodus »

Siste fra forsiden