Apex Legends

Slik blir den neste Apex Legends-sesongen

Fersk trailer viser kartendringer, ny helt og rangerte arenakamper.

Det nærmer seg nok en sesong med Apex Legends. Den tiende runden med nytt innhold for battle royale-spillet slippes 3. august, og før dørene åpnes har Respawn delt mer om hva spillere kan forvente.

Seer er den neste helten i Apex Legends. (Video: EA)

En ny trailer for sesongen – som går under navnet Emergence – viser blant annet frem den nye helten Seer. Den mystiske figuren minner mye om Bloodhound, med muligheter til å spore opp fiender på forskjellige måter. Han stiller også med en egenskap som avbryter motspilleres bruk av helse- eller skjoldgjenstander, slik at de må begynner prosessen på nytt.

Videre venter en diger overhaling av World's Edge-kartet. Jordskorpen har slått enda flere sprekker, der spillere kan falle rett ned i lavaen. I tillegg har Respawn slengt på masse snø nord på kartet, mens nye taubaner gjør det lettere å komme seg fra sted til sted.

World's Edge-kartet gjennomgår store endringer. Bilde: EA

Forrige sesongs introduksjon av arenakamper til Apex Legends har tilsynelatende også vært vellykket. Respawn utvider nå tilbudet, med flere kart og rangerte kamper for de som vil måle krefter i den mer actionfylte 3-mot-3-modusen. 

Rangerte kamper blir det også i battle royale-modusen. Ifølge Respawn blir det ingen store endringer her, og spillere får som vanlig jakte på Apex Predator. Til slutt lokker Emergence-oppdateringen med et nytt våpen og nok et battle pass med diverse kosmetikk å låse opp.

EA har også avslørt mer om det neste Battlefield-spillet.
Blander Battlefield 1942, Battlefield 3 og Bad Company 2 i en stor sandkassemodus »

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen