Apex Legends - sesong 7

Apex Legends får nytt kart, ny helt og biler neste uke

Se traileren for battle royale-spillets syvende sesong.

4. november ruller Respawn ut nok en ny sesong for Apex Legends. Sesong nummer syv har fått navnet Ascension, og her venter både nye slagmarker og en ny spillbar figur.

Til Olympus

Møt Apex Legends' nyeste helt. (Video: EA)

Etter en uke med hint og kryptiske meldinger kunne Apex Legends-utvikleren offisielt vise frem hva som følger med spillets syvende sesong med tilleggsinnhold. En fersk trailer for Ascension-pakken – som du kan se over – introduserer blant annet det nye Olympus-kartet.

Lys og farger virker å være kjennetegnet på den nyeste Apex-slagmarken – svevebyen Olympus. Som Respawn forklarer er Olympus et digert kart, og med det som bakgrunn får spillet kjøretøyer for første gang. Trident-bilene har plass til tre og lar spillere suse rundt mye raskere enn hva som var mulig da man kun hadde apostlenes hester til bruk.

Ellers gir traileren en smakebit på Apex Legends' nyeste helt: Horizon. Den skotske astrofysikeren har tyngdekraft som sitt spesialfelt, og med granatene sine kan hun slenge fiender høyt til værs eller suge dem inn i et slags magnetfelt. Mer nøyaktige detaljer for Horizon kommer nærmere sesongstart.

Den nye sesongen markerer også en fersk start for Apex' rangerte kamper, som du kan lese mer om på spillets nettsider. Denne gangen får spillere også skape mer samhold, med den lagbaserte Clubs-funksjonen. Videre kommer Apex Legends til Steam 4. november, mens den planlagte Switch-lanseringen er flyttet til neste år.

Respawn jobber også med Medal of Honor i VR.
Se den nyeste traileren for spillet »

Siste fra forsiden