Medal of Honor: Above and Beyond

Respawn viste mer fra Medal of Honor: Above and Beyond

VR-spillet kommer nå mot slutten av året.

Det var i slutten av 2019 at Respawn Entertainment blåste støv av Medal of Honor-navnet, med kunngjøringen av et nytt spill til serien. Torsdag dukket Medal of Honor: Above and Beyond opp under Gamescom Opening Night Live, denne gangen med en ny kikk på VR-spillets historie.

Medal of Honor: Above and Beyond.
EA

I traileren, som du ser øverst i artikkelen, går turen til Frankrike under andre verdenskrig. Spillere er medlem av divisjonen Office of Strategic Services, og må reise gjennom Europa for å gjennomføre en rekke vågale oppdrag.

Som Respawn har forklart tidligere kan man forvente klassiske Medal of Honor-ting som skuddveksling mot nazister. Naturligvis blir ting litt annerledes fra hva fans av serien er vant til, ettersom det denne gangen foregår i virtuell virkelighet.

Basert på traileren har utvikleren lagt mye fokus på interaktivitet med verdenen. Man kan spille piano, kikke nærmere på interessante gjenstander og selvfølgelig plukke opp og fyre av en haug med forskjellige våpen. Det blir også hintet om en flerspillerdel, men denne har vi enda ikke sett noe til.

Medal of Honor: Above and Beyond har ikke fått noen eksakt slippdato, men skal etter planen ut mot slutten av året. Spillet er foreløpig kun bekreftet for Oculus, og hvorvidt det kommer til andre VR-plattformer gjenstår å se.

Vi fikk gjensyn med flere gamle spillklassikere på Gamescom.
Sam & Max-serien gjør comeback »

Siste fra forsiden