Sam & Max

Sam & Max er tilbake!

Radarparet kommer til VR.

Oppdatering 28. august: Nye detaljer (via IGN) bekrefter at spillet skal hete Sam & Max: This Time it's Virtual. Spillet utvikles for VR, men hvilke plattformer det kommer til er ikke kjent.

Seriens opprinnelige skaper, Steve Purcell, er med som konsulent på prosjektet, mens David Nowlin og Dave Boat er tilbake i rollene som henholdsvis Sam og Max.

Opprinnelig sak følger.

Det klassiske paret Sam & Max har et nytt eventyr på vei, som ser ut til å utspille seg i VR. Det kom frem under torsdagens Gamescom Opening Night Live-presentasjon.

Sam & Max gjør comeback.
HappyGames

Med en kort trailer bekreftet utvikler HappyGames at arbeidet er i gang med det nye Sam & Max-spillet. Stort mer fikk vi imidlertid ikke vite, så detaljer om historien, plattform eller slippdato er foreløpig ikke kjent.

At det utelukkende blir et spill for virtuell virkelighet ble strengt tatt heller ikke bekreftet, men Max' VR-briller mot slutten av traileren virket å antyde dette. HappyGames jobber også primært med VR- og AR-spill, så den virker logisk.

Gamle travere

Sam og Max debuterte i spillverden helt tilbake i 1993, med spillet Sam & Max Hit the Road. Eventyrspillet fra LucasArts ble godt mottatt, og brått fikk detektivduoen flere spilljobber.

I 2006 tok Telltale Games over, og i kjent stil spredte studioet fornøyelsen over flere sesonger med episodebaserte eventyr. I 2010 sa eventyrkarrieren stopp, men Sam og Max gjorde opptredener i Telltales to Poker Night-spill.

VR blir det også i det neste Medal of Honor-spillet.
Above and Beyond har fått en ny trailer »

Siste fra forsiden