Apex Legends - sesong 8

Ny Apex Legends-figur og store kartendringer på vei

Spillets åttende sesong begynner 2. februar.

Den åttende sesongen med Apex Legends, kalt Mayhem, går offisielt av stabelen 2. februar. Som vanlig introduseres en ny spillbar figur til kampene, og utvikler Respawn Entertainment lover også store endringer til Kings Canyon-kartet.

Australsk hardhaus

Fuse henger seg på kampene i Apex Legends' neste sesong.
EA

Mannen som slutter seg til Apex' rollegalleri i sesong åtte går under navnet Fuse. Han er fra Australia, og basert på introduksjonsvideoen hans – som du kan se øverst i artikkelen – er han nok ikke helt riktig skrudd sammen.

Respawn har foreløpig ikke gått ut med hvilke egenskaper Fuse stiller med. Som Polygon melder har ivrige fans imidlertid gravd gjennom spillets filer og funnet frem noen av evnene til den nye helten, som en rakettkaster på hans mekaniske høyrearm og en diger kanon som Fuse bærer på ryggen.

Ved siden av figuren lokker sesong åtte med et nytt våpen – nærmere bestemt en Repeater-rifle. En ny rangert sesong skal også i gang, pluss enda et battle pass fullt av kosmetikk for spillere å låse opp.

Ellers hinter Respawn om enda en overhaling av Kings Canyon – det opprinnelige Apex Legends-kartet. Via sine nettsider varsler utvikleren «dramatiske endringer», men omfanget av endringene får vi først se når det nærmer seg startskuddet for sesongen.

Respawn har enda mye Apex Legends-innhold på lager.
– Vi har planer for Apex Legends helt fram til sesong 12 »

Siste fra forsiden