Call of Duty Mobile

Mobilversjonen av Call of Duty har fått slippdato

Kommer med ny Battle Royale-modus.

I mars i år ble det klart at den populære skytespillserien Call of Duty skulle slippes til de mobile plattformene, og nå er lanseringsdatoen klar. I en Twitter-melding opplyser utgiveren at Call of Duty Mobile slippes den 1. oktober i år.

Spillet kommer altså til både iOS og Android og blir «free to play», med de fleste av de elementene som spillserien er kjent for.

I tillegg kan utvikleren nå opplyse at mobilspillet også får en helt ny Battle Royale-modus, uten at det foreligger flere detaljer om denne.

Lages av Tencent

Activision

Det er Tencents Timi-studio som har fått i oppgave å gjenskape den velkjente Call of Duty-flerspilleropplevelsen for mobil. Call of Duty: Mobile er basert på Black Ops- og Modern Warfare-spillene, og låner elementer som våpen, kart, figurer og moduser.

Activision har lovet kjenninger som Team Deathmatch og Search and Destroy, som spillere får oppleve på kart som Nuketown og Hijacked. Etter hvert som man spiller vil man låse opp nye figurer, våpen, «killstreaks» og annet utstyr.

– Vi leverer den definitive actionopplevelsen i førsteperson i et nytt mobilspill med utrolig grafikk og den kjente Call of Duty-spillingen. Sammen med det fantastiske teamet hos Tencent, tar vi samling av de mest kjære kartene, modusene, figurene og våpnene fra serien og snekrer det sammen til en episk opplevelse for første gang på mobil, sa Activisions Chris Plummer i en uttalelse da spillet ble kunngjort.

Les også: Nydelige Journey har blitt sniklansert på mobil »

Siste fra forsiden