Call of Duty: Mobile

Snart får du Call of Duty på mobilen

Activision bringer skytespillserien gratis til Android og iOS.

Activision og Tencent kunngjorde denne uken at Call of Duty snart blir tilgjengelig på mobiltelefoner i vår del av verden. Call of Duty: Mobile heter spillet som skal bringe skytespillserien til små skjermer, og det blir gratis å spille på både Android og iOS.

I en pressemelding forteller Activision at det er Tencents Timi-studio som har fått i oppgave å gjenskape den velkjente Call of Duty-flerspilleropplevelsen for mobil. Call of Duty: Mobile er basert på Black Ops- og Modern Warfare-spillene, og låner elementer som våpen, kart, figurer og moduser.

Blant annet lover Activision kjenninger som Team Deathmatch og Search and Destroy, som spillere får oppleve på kart som Nuketown og Hijacked. Etter hvert som man spiller vil man låse opp nye figurer, våpen, «killstreaks» og annet utstyr, forteller utgiveren.

– Vi leverer den definitive actionopplevelsen i førsteperson i et nytt mobilspill med utrolig grafikk og den kjente Call of Duty-spillingen. Sammen med det fantastiske teamet hos Tencent, tar vi samling av de mest kjære kartene, modusene, figurene og våpnene fra serien og snekrer det sammen til en episk opplevelse for første gang på mobil, sier Activisions Chris Plummer i en uttalelse.

Call of Duty: Mobile har så langt ikke fått en offisiell lanseringsdato, men de som er interesserte kan forhåndsregistrere seg via spillets nettsider. Alle som melder seg inn får også tilgang på en åpen beta, som vil avholdes en gang til sommeren.

Les også: Det neste Call of Duty-spillet reintroduserer enspillerkampanjen »

Siste fra forsiden