Bli med i Age of Conan-beta

Gjennom Gamer.no kan du nå sikre deg plass i betatesten av Age of Conan.

Age of Conan: Hyborian Adventures er et onlinebasert actionrollespill, utviklet av norske Funcom. Spillet skryter av en blanding av en dyp, historiedrevet enspilleropplevelse som etter hvert går over til en brutal flerspilleropplevelse.

Nå er det din tur til å vise hvem som er sjefen.

Spillet lover en verden full av ondskapsfulle guder, mytiske monstre, tapte sivilisasjoner og en menneskerase som sliter for å overleve. Det forventes elementene fra actionspill og rollespill, og Funcom utvikler et kampsystem hvor spilleren kan kontrollere våpenet sitt i sanntid.

Nå er Funcom straks klar for å fylle Hyboria med spillere fra hele verden. I løpet av denne våren starter nemlig den første lukkede betatesten av Age of Conan. Testingen vil fortsette for fullt utover sommeren, og holde frem helt til lanseringen i oktober.

– Vi er ekstremt stolte over Age of Conan, og kan knapt vente med å la verden spille det. Dette er antageligvis den mest utrolige onlineopplevelsen som noen gang utviklet. Det å ta spillet ut en ekstern beta er en milepæl for oss. Vi gleder oss til å se tilbakemeldingene i månedens som kommer, forteller Funcom-sjef Trond Arne Aas til Gamer.no.

100 Gamer.no-lesere garanteres plass

Gjennom Gamer.no kan 100 lesere sikre seg garantert plass i denne betaen. For å søke om deltagelse må du være fylt 18 år, og klikke deg videre via denne unike linken:

100 av som melder seg på via denne artikkelen garanteres plass i betaen i løpet av de kommende månedene. Det er Funcom selv som velger hvem de vil ha med. Hele listen blir presentert på Gamer.no når den er klar, og de heldige blir kontaktet direkte av utvikleren når tiden er inne.

Utover disse 100 vil det være et begrenset antall som får tilgang. Alle søknader blir liggende i databasen slik at Funcom kan ta kontakt om de finner noen maskinoppsett interessante for testingen.

Siste fra forsiden