Bli med på betatesten av Ground Control 2

Vivendi Universal Games trenger omkring 5000 spillere fra hele verden til å betateste flerspillerdelen av det kommende strategispillet Ground Control 2: Operation Exodus.

Hvis du ønsker å være en av testerne må du ta en tur til spillets hjemmeside og melde deg opp der. Betatestingen starter 8. mars, og hvis du blir med på testingen må du laste ned betaversjonen som er på 300 MB. Denne inneholder to øvingskart og to flerspillerkart, og lar deg velge mellom to spillbare fraksjoner.

Massive Entertainment, som har brukt nesten to år på utviklingen av dette sanntidsstrategispillet, gleder seg til å høre hva spillere verden over har å si om arbeidet deres, og håper alle betatesterne vil ha det moro under testingen.

Ground Control 2 er et futuristisk sanntidsstrategispill i full 3D som dropper alt som har med ressursinnsamling å gjøre og kun fokuserer på selve krigføringen. Enspillerkampanjen foregår over 24 oppdrag, og disse vil i følge utviklerne ikke bli fordelt på spillets tre ulike fraksjoner, men fokusere på å fortelle en enkelt innholdsrik og god historie.

Spillet foregår i år 2741, omkring 300 år etter hendelsene i det første Ground Control-spillet. I utgangspunktet står konflikten mellom Northern Star Alliance (NSA) og det Terranske Imperiet, men ting kompliseres etter som menneskeheten kommer i konflikt med en en rase romvesener kalt Vironere.

For mer informasjon om Ground Control 2: Operation Exodus kan du lese vår sniktitt eller besøke spillets hjemmeside.

Siste fra forsiden