Blitzkrieg II

Det er på tide å dra tilbake til skyttergravene: Nival har lansert en flerspillerdemo av Blitzkrieg II.

Vi har ikke akkurat noen mangel på spill basert på andre verdenskrig, men det er likevel svært mange som gleder seg til at etterfølgeren til det kritikerroste sanntidsstrategispillet Blitzkrige kjemper seg inn i butikkhyllene. Forgjengerens detaljerte gameplay fikk mange tilhengere, og etterfølgeren fortsetter på samme måte, men legger blant annet til grafikk i full 3D.

Blitzkrieg 2 inneholder fire spillbare nasjoner (USA, USSR, Storbritannia og Tyskland) og over 200 ulike enheter samt 60 typer infanterisoldater. Dessuten får du nå selv kontroll over innkalling av forsterkninger, noe som legger til et nytt strategisk element til gameplayet. I og med at du kan ta med deg enheter fra ett oppdrag til det neste, lønner det seg dessuten å sørge for at de overlever, samtidig som de får kamperfaring.

Nå har CDV og Nival lansert en flerspillerdemo av Blitzkrieg 2. Denne kommer med et kart som heter Autumn's Rain, og kan spilles over LAN og nettet (via Nivals flerspillertjeneste). Demoen er på 220 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden