Blodige eventyr med Happy Tree Friends

Carmageddon-skaperne jobber med et spill basert på Happy Tree Friends - en gruppe søte dyr som stadig blir utsatt for grusomme ulykker.

Sega har kunngjort Happy Tree Friends: False Alarm, fra Stainless Studios (folkene bak Carmageddon-serien). Spillet kommer til Xbox Live Arcade og PC, og er basert på det populære internettfenomenet Happy Tree Friends, hvor verdens søteste tegneseriedyr blir utsatt for den ene grusomme hendelsen etter den andre.

Happy Tree Friends: False Alarm beskrives som et action/hjernetrimspill hvor fysikk spiller en viktig rolle. Her må vi kontrollere en av tre figurer (bjørnen Flippy, en krigsveteran med emosjonelle problemer, den blå og dumme elgen Lumpy og den amputerte beversnekkeren Handy), og handlingen foregår i farefylte 3D-miljøer.

Ved hjelp av ressurser som betong, is, bensin og nitroglyserin må du gjøre det mulig for figuren din å komme seg gjennom spillomgivelsene uten å bli drept på en eller annen grusom måte. Totalt får vi ti ulike miljøer, inkludert en farlig gruve, en godterifabrikk og et museum. Happy Tree Friends: False Alarm skal lanseres til høsten.

Siste fra forsiden