Bloodrayne 2

Halvvampyren Rayne må nok en gang ordne opp i verdensproblemene på sin egen helt særegne måte.

Seksti år er gått siden hendelsene i originalspillet, og nå ser det ut til at vampyrene er på ferde igjen. Noen må stoppe dem, og med tanke på den gode jobben agent Rayne gjorde forrige gang falt valget naturlig nok på henne. Dermed må hun igjen slipe sverdene sine, ta på seg kampdrakten sin (eller hva det nå er hun har på seg) og kutte seg vei gjennom alle som måtte finne på å komme mellom henne og en sikrere fremtid for menneskeheten.

Det forrige Bloodrayne-spillet var temmelig underholdende, og det er nok mange som har sett frem til etterfølgeren. PC-versjonen av Bloodrayne 2 er utsatt til over nyttår (og det ser fortsatt ikke ut til å være klart når det kommer i salg her til lands), men nå er i alle fall demoen her, slik at vi kan finne ut om spillet er like morsomt som originalen.

I denne demoen må du infiltrere et typisk rikmannshus og finne ut hva som skjuler seg bak den flotte fasaden. Rayne kunne naturligvis ha gjort dette ved å snike seg forbi vaktene og skjule seg i skygger og mørke kroker, men det er heldigvis ikke hennes stil. I stedet blir oppdraget hennes en voldsorgie fra start til slutt.

Demoen er på 475 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden