Bloodstaine: Ritual of the Night

Bloodstained: Ritual of the Night har fått lanseringsdato

Den åndelige oppfølgeren til Castlevania-serien slippes i juni.

Bloodstained: Symphony of the Night – det neste spillet fra Castlevania-produsent Koji Igarashi – har omsider fått en slippdato. Ifølge utgiver 505 Games kommer plattformeventyret til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 18. juni i år, og på Nintendo Switch den 25. juni.

Ny og forbedret drakt

Mye har skjedd siden Bloodstained: Ritual of the Night ble finansiert på Kickstarter i 2015.
505 Games

Utvikler ArtPlay kan dermed se lyset i enden av tunellen, etter 4 år med trøbbel og utsettelser. Ved siden av den etterlengtede datoen håper teamet også å glede fansen med en rekke overhalinger til spillets utseende, et punkt som har blitt kraftig kritisert siden Kickstarter-suksessen i 2015.

Spillets nyeste trailer – som du kan se over – trekker frem en rekke kritiske kommentarer fra sosiale medier og diverse nettfora. Deretter kutter videoen til en Igarashi som var fast bestemt på å motbevise tvilerne, før vi får se hvordan Bloodstained: Ritual of the Night har forandret seg det siste året.

– Med støtten fra Bloodstained-fansen har 505 Games og ArtPlay brukt litt ekstra tid for å sørge for at vi gjør ting riktig, lover utgiveren.

Hva selve spillet angår skilter Bloodstained: Ritual of the Night med en stor spillverden og klassiske plattform- og rollespillelementer. Det blir flere spillbare figurer og et lass med magiformler og gjenstander å låse opp.

Handlingen er satt til England i det 18. århundre, og følger ungjenta Miriam gjennom en farefull ferd stappet med skumle slott, demoner og annen uhygge.

Castlevnia-klassikerne gjenoppstår på nye plattformer.
Konami slipper flere av sine gamle spill »

Siste fra forsiden