Bonusbrett til Far Cry-demoen

Hvis du er en av de mange som har sikret deg Far Cry-demoen vil du kanskje ha interesse av å vite at du nå kan laste ned et helt nytt brett til demoen.

Brettet er på omtrent 40 MB, og kan kun brukes hvis du allerede har installert den opprinnelige Far Cry-demoen på systemet ditt. Videre er installasjonsprosessen noe komplisert, og du bør ha peiling på hvordan du bruker et program som WinZip hvis du skal prøve deg.

Du bør også huske på å ta sikkerhetskopi av den filen som skal overskrives (campaign.lua) - når du har installert bonusbrettet vil nemlig demoen glemme alt om det opprinnelige kartet, men du kan spille det igjen om du benytter deg av den opprinnelige filen.

På grunn av denne litt tungvinte installasjonsprosessen (samt at readme-filen ikke inneholder noen informasjon fra CryTek eller Ubisoft) er det grunn til å tro at dette bonuskartet ikke er helt offisielt enda, men Gamer.no har testet filen og funnet ut at det meste ser ut til å virke som det skal.

Det nye brettet er rimelig kort, og inneholder et lite uteområde samt begynnelsen av et underjordisk kompleks. Mens vi tidligere har slått oss løs i flotte og fargerike utendørsområder gir hulegangene på dette kartet en langt mer klaustrofobisk og skremmende spillopplevelse.

Bonusbrettet kan du laste ned herfra:

Siste fra forsiden