Braid til PS3?

360-suksess til nye jaktmarker

Skaperen av Braid har røpet at spillet kanskje kommer til PS3. Men først er det PC som gjelder.

Hjernetrimspillet Braid har hatt stor suksess på Xbox 360, etter at det ble lansert på Live Arcade-tjenesten i forrige uke. Spillet har solgt nesten 30 000 kopier, og er i Metacritics liste over de ti bestscorende spillene på konsollen.

Flott grafikk i Braid.

er det klart at spillet kanskje får en lansering på Playstation 3. Spillets skaper, Jonathan Blow, har fortalt at han har av kontraktmessige hensyn må vente litt før han eventuelt lager en PS3-versjon, men at det er sjanser for at spillet kommer til Sonys konsoll i fremtiden.

Han har også bekreftet nok en gang at Braid kommer til PC senere i år. Den eneste grunnen til at PC-versjonen ikke er ute nå, skal være at han ønsker å fokusere på en plattform av gangen, og at han ønsker at PC-versjonen skal holde en svært høy kvalitet.

Wii-eiere må imidlertid se langt etter spillet. Blow hevder at det er alt for stort for konsollens begrensede lagringsplass. Han påpeker at todimensjonal pixelkunst tar svært mye plass, og at spillet for øyeblikket er på 144 MB.

Det ser heller ikke ut til at vi kan forvente noen etterfølger med det første, uansett hvor mange kopier spillet selger.

Siste fra forsiden