Breed

CDV har akkurat gitt ut en ny og oppdatert demo av det kommende skytespillet Breed.

Breed var tidligere kjent som det som skulle bli PC-ens svar på Halo, men på grunn av uttallige forsinkelser rakk Halo å komme ut på PC lenge før Breed. Nå er det imidlertid snart klart, og i den forbindelse er det lansert en ny og oppdatert demo. Mange av de momentene brukere av den forrige demoen klaget over er fikset, og denne demoen skulle derfor kunne gi et mye bedre inntrykk av hva som venter oss når Breed kommer ut i februar neste år.

Breed foregår i år 2600, og jorden er okkupert av slemminger fra det ytre rom. Det er opp til deg og de andre soldatene ombord på det massive romskipet USS Darwin å befri jordens befolkning fra de okkuperende romvesenene. Deres eneste håp er å starte en serie konsentrerte geriljaangrep på viktige fiendeinstallasjoner, med USS Darwin som base.

Gameplayet i Breed sin enspillerkampanje vil for det meste bestå av lagarbeid, og de forskjellige soldatene i aditt er alle spesialister på sitt område. Du kan når som helst velge å kontrollere en annen av soldatene i laget ditt. I tillegg vil spillet inneholde en rekke kjøretøy, og her finnes alt fra landbaserte jeeper og tanks til romskip og jagerfly. Og, naturligvis, en buggy.

Demoen ender med beskjeden "to be continued", og på spillets hjemmeside står det at den skal følges opp med en ny demo når julen nærmer seg. Siden demo nummer to kommer til å være en fortsettelse på denne demoen, må du installere dagens demo før du kan spille den neste.

Demoen er på ca. 217 MB og kan lastes ned fra disse sidene:

Siste fra forsiden