Broken Sword 3

Revolution Software har gitt ut en demo av deres forsøk på å revolusjonere eventyrspillsjangeren, nemlig Broken Sword: The Sleeping Dragon.

Det knytter seg store forventninger til Revolutions nyeste eventyrspill, og nå får du muligheten til å finne ut nøyaktig hvor revolusjonerende det tredje spillet i denne populære serien er. Demoen som nylig har funnet veien til nettet er på hele 241 MB. Demoen tar for seg spillets første del, hvor du og din co-pilot befinner dere i Kongos jungel etter å ha krasjlandet.

The Sleeping Dragon er, for de som ikke vet det, et eventyrspill i 3D. Spillets to hovedpersoner, George Stobbart og Nicole Collard, må sammen utforske et mysterium som strekker seg flere hundre år tilbake i tid. Det viser seg raskt at saken de etterforsker er større enn de kunne ane på forhånd, og at hele verdens sikkerhet faktisk står på spill.

Liker du eventyrspill eller har du bare lyst til å prøve et spill hvor vold ikke fremstilles som løsningen på alle verdens problemer, kan du laste ned demoen fra en av disse sidene:

Siste fra forsiden