Broken Sword 4 får nettsted og navn

THQ og Revolution Software har kunngjort at det fjerde Broken Sword-spillet får navnet Broken Sword: The Angel of Death. Her er litt ny informasjon om spillet.

I Broken Sword: The Angel of Death får du nok en gang rollen som George Stobbart, som har en egen evne til å forville seg inn i mørke og uhyggelige konspirasjoner. Denne gangen blir han forelsket i den mystiske og vakre Anna Maria. Når hun plutselig forsvinner, vikles George på en eller annen måte inn i et kappløp for å finne en eldgammel gjenstand med utenkelige ødeleggelseskrefter.

Den eneste ledetråden George har er et eldgammelt manuskript, som visstnok har en sammenheng med et mytisk stoff som heter mfkzt (nei, vi vet heller ikke hvordan det uttales), som har vært glemt i over to tusen år. Underveis blir han involvert i et eldgammelt fiendskap mellom de to mektigste fraksjonene i verden.

Revolution-sjefen Charles Cecil forteller at Broken Sword 4 kommer med en fengende historie og intelligente gåter. Spillet har blitt designet for å tilby et utfordrende og spennende gameplay, og Cecil håper at spillet vil appellere både til de som liker eventyrspill fra før og de som ikke har tidligere erfaring med sjangeren.

Lanseringen av Broken Sword: The Angel of Death vil finne sted til sommeren. I motsetning til forgjengeren, som også kom til konsoll, ser det for øyeblikket kun ut til at det fjerde Broken Sword-spillet vil komme til PC. Utviklingen av foregår i samarbeid med det britiske studioet Sumo Digital.

For en liten trailer fra spillet kan du besøke det nylanserte offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden