Broken Sword 4 offisielt kunngjort

Revolution og THQ har kunngjort det fjerde spillet i den populære Broken Sword-serien. Som en bonus for eventyrspillere har dtp kunngjort at de vil gi ut Tony Tough 2 på verdensbasis.

Egentlig var det meningen at Broken Sword-serien skulle avsluttes etter det tredje spillet, men i følge Revolution har tilhengerne mast så mye om et nytt spill i serien at de har blitt nødt til å revurdere den opprinnelige planen. Broken Sword 4 skal lanseres til sommeren neste år, og følger George Stobbart på nye eventyr.

Denne gangen blir George forelsket i en mystisk og vakker kvinne, som en dag plutselig forsvinner. George prøver selvfølgelig å finne henne igjen, og denne jakten vikler ham inn i en søken etter en farlig magisk gjenstand med ødeleggende krefter. Dessverre, forteller Revolution, ser det ut til at verden må reddes nok en gang. Pressemeldingen nevner ikke Georges faste kompanjong, Nico Collard, men vi antar hun stikker innom i løpet av spillets gang.

Dette er for øyeblikket alt vi vet om Broken Sword 4. Pressemeldingen gjør et poeng av at serien er en av de ekte eventyrspillenes største bastioner, noe som gjør det rimelig sannsynlig at det fjerde spillet i serien holder seg unna alt for mye action, men om det følger i de kassedyttende fotsporene til treeren eller er mer likt de to første spillene vet vi ingen ting om.

Eventyrspillere har forøvrig mer å glede seg til. I går ble det nemlig klart at den tyske utgiveren dtp har startet en ny divisjon, som har fått navnet Anaconda. Denne delen av selskapet vil fokusere på å lansere rollespill og eventyrspill på verdensbasis, og kan dermed bli en reell utfordrer for DreamCatcher-divisjonen The Adventure Company, som har et blandet rykte i spillmiljøet.

Det første spillet Anaconda vil lansere verden over er Tony Tough 2, som du kan lære mer om på spillets offisielle nettsted. Spillet skal etter planen lanseres mot slutten av året.

Siste fra forsiden