Broken Sword: The Angel of Death

I den nylanserte demoen av Broken Sword: The Angel of Death må du infiltrere en mafiaeid salamifabrikk for å finne et eldgammelt manuskript.

I Broken Sword: The Angel of Death får du nok en gang rollen som George Stobbart, som har en egen evne til å forville seg inn i mørke og uhyggelige konspirasjoner med overnaturlige elementer. Denne gangen blir han forelsket i den mystiske og vakre Anna Maria. Når hun plutselig forsvinner, vikles George på en eller annen måte inn i et kappløp for å finne en eldgammel gjenstand med utenkelige ødeleggelseskrefter.

Den eneste ledetråden George har er et eldgammelt manuskript, som visstnok har en sammenheng med et mytisk stoff som heter mfkzt (nei, vi vet heller ikke hvordan det uttales), som har vært glemt i over to tusen år. Underveis blir han involvert i et eldgammelt fiendskap mellom de to mektigste fraksjonene i verden.

I den nylanserte demoen har dette manuskriptet kommet på avveier. En gruppe mafiosoer har stjålet det (uvisst av hvilken grunn), og de har lagret det i salamifabrikken Mama Martino's Salami Factory. George er imidlertid ikke den som gir opp så lett, så du må hjelpe ham inn i fabrikken, hvor han må finne manuskriptet slik at han kan fortsette å redde verden. Demoens installasjonsfil er på 325 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden