Brothers in Arms: Road to Hill 30

Nå har Ubisoft lansert en demo av Brothers in Arms, som lar deg finne ut hvordan dette taktiske skytespillet arter seg.

Brothers in Arms gir deg rollen som Sergeant Matt Baker, lederen for en gruppe fallskjermsoldater som lander i det okkuperte Frankrike i forkant av D-Dagen. Du må lede gruppen din gjennom en rekke harde slag basert på virkelige hendelser. Slagmarkene er nøye gjenskapt ved hjelp av fotografier (bl.a. luftfoto) fra krigen og øyevitners beskrivelser av det krigsherjede Normandie.

Brothers in Arms er et førstepersons skytespill som også kommer med et rimelig unikt taktisk brukergrensesnitt, som lar deg pause handlingen og legge planer for hvordan du og gruppen din best kan oppnå målene deres. Dette får du teste i den nylanserte demoen, som inneholder to brett fra spillet.

Det ene, Rendezvous with Destiny, er det første oppdraget fullversjonen serverer. Handlingen begynner på et fly over det tysk-kontrollerte Normandie, men det tar ikke lang tid før du befinner deg på bakken - isolert fra gruppen din og uten våpen. Det andre oppdraget i demoen heter Action at Vierville, og her må du renske en by for tyskere ved hjelp av gruppen din og en stridsvogn av typen M5 Stuart.

Installasjonsfilen er på 375 MB, og du kan laste den ned ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden