Brothers in Arms

Gearbox Software presenterer en trailer fra sitt nyeste spill, Brothers in Arms, for alle skuelystne. Alle som er fascinert av andre verdenskrig bør kjenne sin besøkelsestid.

Selskapet som sto bak konverteringen av konsollklassikere som Halo og Tony Hawk's Pro Skater 3 til PC er på gang med et nytt prosjekt. Brothers in Arms føyer seg inn i rekken med spill som tar utgangspunkt i andre verdenskrig og tar sikte på å introdusere seg til spillere over hele verden med slippet av en helt ny film fra spillet.

Mens andre spill til en viss grad har glorifisert krigen og hendelsene som tok plass, tar Gearbox Software utgangspunkt i en sann historie. Spillerene skal tas med på en følelsemessig dramatisk og usensurert opplevelse, der man virkelig føler seg dratt ned i gjørma.

Med fokus på taktisk spilling og med deg selv i posisjon som en overkommanderende i kamp, ligger forholdene til rette for både strategiske avgjørelser og hektisk spilling. Om spillet blir den suksessen både Gearbox og Ubisoft håper på, kan vi nok forvente oss flere titler i denne serien senere.

Filmen fra spillet kan lastes ned her:

Siste fra forsiden