Bugdom 2

Det er nok få som umiddelbart vil sperre øynene opp for dette lille spillet, men på tross av enkel presentasjon ser det ut til å kunne tilby mye moro for hele familien.

Bugdom 2 er et 3D actioneventyr som passer for folk i alle aldre, og selv om det ikke ser ut til å ha verdens mest spennende presentasjon kan det godt være verd et forsøk. Mac-versjonen, som har vært ute en stund, har fått svært god kritikk av spillpressen, og om utviklerne ikke har gjort noe galt under konverteringen til Windows skulle denne versjonen være like god.

I Bugdom 2 får du rollen som gresshoppen Skip. Spillet går enkelt og greit ut på å få tilbake ryggsekken din fra ei slem bie som har stjålet den. Jakten på ryggsekken går over ti brett, hvor du må hoppe, svømme, fly og løse en rekke små og store oppgaver. Dessuten treffer du på en rekke nye karakterer, samt flere vennlige innsekter kjent fra det første spillet i serien.

Demoen er på 22 MB, og inneholder muligheten for å låse opp fullversjonen. Dette betyr imidlertid 100 MB ekstra å laste ned, men for de uten bredbånd er det heldigvis mulig å kjøpe spillet på den tradisjonelle måten. Demoen kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden