Bungie avdekker mer rundt Halo på PC

Bungie er forsiktige med å fortelle for mye om Halo på PC, men i dag slapp de litt mer informasjon rundt multiplayer-aspektet i PC-versjonen av det kritikerroste Xbox-spillet.

Spillet vil støtte opp mot 16 spillere samtidig, og modusene blir noe av det samme som på Xbox-versjonen, men et par nye eksklusive brett blir lagt til. Selv om singleplayer-delen av porten antageligvis blir svært likt det Xbox-eiere er vant med, er det åpenbart at Bungie fokuserer en del på Internett og LAN-delen av Halo på PC.

Videre forteller de om to nye kjøretøyer for flerspilling; Banshee og Shade. Noe informasjon rundt disse nye typene var ikke å oppdrive på dette tidspunkt. I tillegg kommer også to nye våpen; The Fuel Rod Gun, som kan ligne noe på granatkasteren, samt en flammekaster.

Bungie blir stadig spurt om støtte for å lage modifikasjoner til PC-versjonen, og de nekter å komme med noe særlig informasjon rundt dette. Det eneste de vil fortelle på dette tidspunkt er at de vil la spillere kunne lage egne brett, og egendefinere oppevelsen av Halo. Selskapet vil komme med mer informasjon om mod-støtte, og multiplayer-aspektet frem mot lansering. Spillet har fremdeles ingen fastsatt dato.

Siste fra forsiden