Burnout Legends

Den actionfylte racingserien Burnout havner snart på PSP. Her er en fersk trailer.

Burnout Legends på PSP tar med seg alt det som har gjort serien kjent og elsket på konsoll, over til Sonys håndholdte PSP – og legger samtidig på et par eksklusive funksjoner for PSP. Spilleren vil kjenne igjen deler av de aller beste banene og kryssene vi kjenner fra Burnout 2 og Burnout 3, men de er formet om til å passe bedre for en håndholdt plattform.

Samtidig ser vi introduksjonen av nye biler, klassiske moduser og noen overraskelser. Hvert spill utgis med 5 tilfeldig valgte opplåsbare biler, av totalt 25. For å få fatt i alle må du utfordre andre spillere via den trådløse funksjonaliteten som inkludere moduser som ”Race”, ”Crash”, ”Pursuit” og ”Road Rage”. Spilleren kan også sette opp sin egen turnering eller serie, som går gjennom flere arrangementer og baner, slik at spillerne slipper å gå tilbake til hovedmenyen hver gang et løp er ferdig. Man kan også spille mot andre som ikke eier spillet fra før, men da begrenser opplevelsen seg til ett brett.

Enspillerdelen kommer med en rekke varierte moduser, blant annet ”Crash Mode” - hvor spilleren strategisk skal hoppe inn i et kryss for å lage det mest spektakulære krasjet, og ”Pursuit Mode” – hvor man styrer en politibil i jakten på råkjørerne. Ellers finner vi ”Race”, ”Time Attack”, ”Legends Face-Off”, ”Legends GP”, ”Burning Lap”, ”Road Rage” og ”Eliminator”.

Den nye traileren, som viser kutt fra flere ulike løp og moduser, kan lastes ned her:

Siste fra forsiden