Burnout til PSP

Electronic Arts har kunngjort at den adrenalinfylte Burnout-franchisen snart vil gjøre sitt inntog på Sonys håndholdte konsoll.

Burnout Legends på PSP blir det britiske studioet Criterion sitt første håndholdte spill noensinne, og skal lanseres i Europa omtrent samtidig med selve PSP-konsollen. Spillet følger den samme modellen som de svært så vellykkede hjemmekonsollspillene i serien, og Electronic Arts lover at det vil tilby den eksplosive og fartsfylte kjøregleden vi blant annet fikk oppleve i det forrige Burnout-spillet, Takedown.

Spillet kommer med åtte ulike spillmoduser, inkludert "crash", "road rage" og "pursuit". I tillegg loves flerspiller ved hjelp av WiFi, samt støtte for GameShare, som tillater deg å dele en av spillets baner med venner som ikke har gått til innkjøp av spillet, og dermed få muligheten til å spille mot dem i flerspiller. I tillegg håper nok EA at de skal bli imponert nok til selv å kjøpe Burnout Legends.

Alex Ward fra Criterion forteller at Burnout Legends er det perfekte spillet for en rask dose action på PSP, og at det kommer til å bli like tilfredsstille å spille, uansett om du har tid til å spille i 30 sekunder eller to timer. Burnout Legends vil bli demonstrert for første gang på E3.

Siste fra forsiden