Bygg ditt eget imperium

Eidos har kunngjort det neste spillet fra Pyro Studios, skaperne av Commandos og Praetorians. Spillet heter Imperial Glory, og kommer tidlig neste år.

Imperial Glory ser ut til å prøve på noe av det samme som Total War-serien gjør, nemlig å tilby spilleren et todelt gameplay hvor han på den ene siden får i oppgave å bygge opp og vedlikeholde imperiet sitt, og hvor han på den andre siden selv får ta del i krigføringen.

Spillet tar for seg det nittende århundre (altså fra 1800-1900), og du får velge mellom en av de store maktene på den tiden; Storbritannia, Frankrike, Russland, Preussen (i dag en del av Tyskland) og Østerrike-Ungarn. Hver av disse nasjonene har sine egne unike attributter.

På din vei for å skape det mektigste imperiet må du kjempe store slag i full 3D, og disse foregår både på havet og på landjorda. Landskapene her reflekterer stedet de utkjempes på, og du vil for eksempel kunne kjempe på Englands grønne enger, de sibirske ødemarkene og enorme nordafrikanske ørkener.

Suksessen din på slagmarken vil avhenge av den sivile delen av spillet, hvor du kan drive diplomati, handel og politikk, samle ressurser og drive vitenskapelig. For å lykkes må du ha evnen til å forandre strategien din etter som utviklingen krever det, og hvis du stagnerer vil imperiet ditt raskt falle sammen som et korthus.

Her er de aller første skjermbildene:

Siste fra forsiden