Call of Duty 2 (versjon 1.3)

En ny oppdatering av Call of Duty 2 er klar, og fikser blant annet problemer med flerspiller og PunkBuster.

Skytespillet Call of Duty 2 lar spillerne oppleve historiene til fire individuelle soldater. I tillegg til å kunne følge hver av de fire karakterdrevne historiene, får spilleren mulighet til å raskt og enkelt ta del i en kronologisk serie med historiske slag.

Slagmarkene er langt mer åpne enn i originalen, og det er mulig å gjennomføre hvert oppdrag på flere forskjellige måter. Noe som underbygger denne friheten er den kunstige intelligensen til medsoldatene dine, som skal være mye bedre enn tidligere, slik at det blir mulig å bruke ekte kamptaktikker for å kjempe mot fienden.

Spillet fikk meget god omtale her på Gamer.no, men det har likevel vært nødvendig å plastre diverse sår siden lansering forrige høst. Nå har Activision nettopp sluppet den tredje store oppdateringen til PC-versjonen, og vi har dermed kommet til versjon 1.3.

Oppdateringen på 37 MB fikser feil med brettene mp_rhine og mp_harbor, hvor det tidligere blant annet manglet vannteksturer. Spillere vil oppleve mindre intens tåke, og svevende kasser og hull i sandsekker er nå historie. Videre er problemet der spillere ikke kan skyte gjennom rekkverk enkelte steder på kartet nå opphørt. Det er nå også omsider en indikator for gjenværende lastetid til begge disse brettene.

I tillegg er et PunkBuster-problemer tatt hånd om. Kort forklart ble enkelte spillere feilaktig sparket ut for juksing, og dette forekommer forhåpentligvis ikke lenger. Etter oppdateringen er det også rom for større modifikasjoner, noe som har vært et stort ønske fra Call of Duty-miljøet. Se medfølgende tekstdokument for utfyllende informasjon.

Det er viktig å fjerne alle brukermodifikasjoner til Call of Duty 2 før oppdateringen installeres. Disse modifikasjonene støttes ikke av Activision, og er ikke nødvendigvis kompatible med de nye funksjonene.

Siste fra forsiden