Call of Duty 2

Blir Call of Duty 2 like fenglende og imponerende som sin forgjenger? En fersk demo gir deg en pekepinn på hva vi har i vente.

Call of Duty 2 lar spillerne oppleve historiene til fire individuelle soldater fra andre verdenskrig, ettersom de kjemper seg forbi den ene utfordringen etter den andre. I tillegg til å kunne følge hver av de fire karakterdrevne historiene, får spilleren mulighet til å raskt og enkelt ta del i en kronologisk serie med historiske slag.

Slagmarkene er nå langt mer åpne enn de var i originalen, og det skal være mulig å gjennomføre hvert oppdrag på flere forskjellige måter. Noe som underbygger denne friheten er den kunstige intelligensen til medsoldatene dine, som skal være mye bedre enn tidligere, slik at det blir mulig å bruke ekte kamptaktikker for å kjempe mot fienden. Utviklerne forteller at spilleren blant annet vil måtte kjempe mot støvete sandstormer i Afrika og iskalde snøstormer i Russland.

I enspillerdemoen som nå er lansert får spilleren mulighet til å spille gjennom et oppdrag kalt ”The End of the Beginning”, som finner sted i byen El Daba i Egypt. Her skal du tilintetgjøre fiendens artilleri. Merk at verken demoen eller fullversjonen av spillet støtter Windows 95/98/ME eller NT.

Last ned demoen (655 MB) her:

Call of Duty 2 er i salg på PC fra 4. november. Call of Duty 2: Big Red One på Xbox, PlayStation 2 og GameCube lanseres 18. november.

Siste fra forsiden