Call of Duty 4: Modern Warfare

Takler Call of Duty-serien overgangen til moderne krigføring? Finn ut selv i denne nylanserte PC-demoen.

Call of Duty 4: Modern Warfare er utviklet av Infinity Ward, som også utviklet de to første Call of Duty-spillene. Nytt av året er blant annet klassesystemet som lar spilleren velge mellom fem forskjellige standardklasser. I tillegg kan man bygge sin egen klasse, og selv avgjøre hvilke våpen og særtrekk klassen skal ha.

Skjermbilde/illustrasjon fra et område i PC-demoen.

I enspillerdelen skal du ta opp kampen mot en russisk nasjonalist ved navn Zakhaev og forhindre hans planer om å atter gjøre Russland til et totalitært stalinist samfunn. Dermed er det duket for hektiske kamper mot diverse undermålere i Europa og Midtøsten. Det loves loves også en solid flerspillerdel med stor valgfrihet for hvordan spilleren kan utvikle sin karakter.

Nå har Activision akkurat sluppet en enspillerdemo, satt til en utbombet by i Midtøsten. Her må spilleren kjempe et frenetisk slag midt på natten for å redde en alliert Abrams M1A2 stridsvogn. Installasjonsfilen er 1,4 GB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Fullversjonen av Call of Duty 4: Modern Warfare kommer i norske butikkhyller 9. november, for PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

Siste fra forsiden