Call of Duty: Black Ops III lar deg hoppe rett til slutten av historien

Treyarch prøver seg med ny vri i det kommende skytespillet.

Activision

Lanseringen av den neste tittelen i den utrettelige Call of Duty-serien nærmer seg med stormskritt, og ennå dukker det opp nye opplysninger om Black Ops III. Nå melder nettstedet Eurogamer at det skal gå an å hoppe rett til slutten i det nye spillet.

Sjefen for kampanjemodusen i Black Ops III, Jason Blundell, uttalte nemlig overfor nettstedet at Treyarch denne gangen har valgt å låse opp samtlige historiekapitler helt fra starten i spillet.

Vil gi spillerne mer frihet

Det betyr at du fritt kan velge hvilke kapitler du vil spille, inkludert det aller siste, om du skulle ønske det. Ifølge Blundell ble dette valget tatt for å simpelthen gi spillerne mer frihet. Selv mener han det gamle systemet er utdatert.

– Det gir dem fleksibiliteten til å konsumere innholdet slik de selv vil. Opplåsningssystemet representerer en eldgammel mentalitet fra da vi utviklet spill på soverommet. Du gjør dette, så går du videre til det neste. Spillere er generelt langt mer modne i dag, sier Blundell til Eurogamer.

Dette innebærer altså at man problemfritt og kjapt kan få avslørt hvordan hele historien ender, noe mange muligens vil bli fristet til å gjøre. Ifølge Blundell er ikke dette er problem, da de fleste trolig ikke vil ha en interesse av å gjøre dette. Uansett er det spillerens eget valg, mener han.

Sammenlignet med Netflix

Han sammenlignet det med måten for eksempel strømmetjenester som Netflix slipper alle episoidene i TV-seriene sine samtidig. Da har man også mulighet til å se slutten med én gang, men da ødelegger man bare for seg selv ved å gå glipp av «reisen», slik Blundell ser det.

Call of Duty: Black Ops III lanseres til Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 og Windows den 6. november. Av nyheter byr spillet blant annet på muligheten til å samarbeide på kampanjen, hvor man kan hoppe inn i hvilket som helst brett sammen, uavhengig av om man har spilt hele spillet gjennom.

Vi har allerede tatt en sniktitt på spillet: Call of Duty: Black Ops III kan representere en ny vår for spillserien »

Siste fra forsiden