Call of Duty-skaper med nytt spill?

Total kontroll over eget prosjekt

Infinity Ward har reforhandlet utgivelsesavtalen sin, og har nå sjansen til å lage noe helt nytt.

Det er nå ni måneder siden den amerikanske utvikleren Infinity Ward lanserte sitt forrige spill, det kritikerroste skytespillet Call of Duty 4. Spørsmålet mange stiller seg er hva selskapet jobber med nå.

Det begynner å bli en stund siden Call of Duty 4: Modern Warfare dukket opp.

Robert Bowling, som er kommunikasjonssjef hos Infinity Ward, har nå forsøkt å gi et lite svar på bloggen sin. Her forteller han at selskapet har reforhandlet sin utgivelsesavtale med Activision, noe som har lagt fundamentet for flere fremtidige prosjekter.

Det kanskje mest interessante er at den nye avtalen gir Inifinty Ward muligheten til å jobbe med et helt nytt spill som ikke er basert på noen tidligere utgivelser, og hvor Infinity Ward vil ha total kontroll.

Bowling forteller videre at den kritikerroste utviklereren er i full gang med sitt neste prosjekt, men at det nok vil ta ganske lang tid før de vil dele noen spesifikke detaljer om dette.

I mellomtiden minner han om at studioet er i ferd med å utvide virksomheten, og at de trenger nye utviklere. Du kan finne en liste over utlyste stillinger på det ferske nettstedet deres.

Det neste Call of Duty-spillet, World at War, utvikles forøvrig av Treyarch. Denne Activision-eide utvikleren har allerede laget flere (stort sett konsollfokuserte) spill i serien.

Siste fra forsiden