Call of Duty: United Offensive

Activision har nettop lansert en svært kort, men likevel fryktelig fristende film fra Call of Duty: United Offensive.

Filmen fokuserer kun på flerspillerkomponenten av denne ekspansjonspakken, og hvis ikke du har fulgt med på utviklingen vil du nok få litt av et sjokk når du ser den. Det blir nemlig rimelig kjapt klart at denne delen av ekspansjonspakken har fått svært mye oppmerksomhet av Gray Matter Studios, og det er vanskelig å ikke trekke paralleller til Digital Illusions sitt storslagne Battlefield 1942.

Her er fokus nemlig på lagbasert kamp på store kart og med en rekke kjøretøy. I filmen får vi se flere typer stridsvogner, en jeep og en armert troppetransport. Flerspillerdelen av United Offensive vil komme med ni kart og tre nye moduser; "Tank Battle", "Capture the Flag" og "Domination". I tillegg vil pakken introdusere et nytt rangeringssystem hvor spillere kan få tilgang til nye våpen etter som de utfører oppgavene sine godt på slagmarken.

Videoen er på litt i underkant 50 sekunder hvor omtrent halvparten går med til diverse informasjonsskjermer. I forhold til innhold får du med andre ord ikke så fryktelig mye her, men hvis du liker tanken på Battlefield-aktig flerspiller i United Offensive bør du absolutt ta en titt. Den 18 MB-store filmen er i Quickime-format, og du finner den her:

Siste fra forsiden