Call of Juarez (flerspiller)

Her er en flerspillerdemo av det kommende western-spillet Call of Juarez.

Call of Juarez er et førstepersons skytespill som foregår i den amerikanske vesten, i tiden før sivilisasjonen fikk ordentlig tak på det berømte området. Spillet skal tilby både intelligent snikebasert action og ren refleksdrevet skyting. Vi loves heftige dueller med autentiske våpen, hesteridning og spillmiljøer som tatt fra virkelighetens versjon av vesten. Det er den tredje utgaven av Techlands egen Chrome-motor som ligger bak.

Historien foregår i 1882, og man inntar rollen som Billy Candle – en unggutt som har akkurat fylt 19 år når han blir anklaget for mordet på sin mor og stefar. Han har heldigvis broren til stefaren på sin side, en beryktet slåsshane som tror Herren har valgt ham til Billys dommer, jury og eksekutør. Underveis i spillet får du spille som begge disse karakterene, som har hver sine unike egenskaper.

I denne lagbaserte flerspillerdemoen på 377 MB får du teste to "Skirmish"-brett fra fullversjonen, og to av fire klasser ("Gunslinger" og "Rifleman"). I fullversjonen vil i tillegg se moduser som "Deathmatch", "Robbery" og "Goldrush", samt klassene "Sniper" og "Miner". De ulike brettene vil kreve ulik type samarbeid mellom de forskjellige karakterene.

Her i Norge slippes Call of Juarez på PC 15. september. Konsollversjoner for neste generasjon er også kunngjort, men disse er ikke ventet før i 2007.

Siste fra forsiden