Call of Duty til folket

Call of Duty til folket

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Til tross for at grunnleggeren bak Call of Duty-serien, Infinity Ward, har mistet mange nøkkelpersoner, pøser Activison på med flere Call of Duty-titler. Det er riktignok ei stund siden det ble kjent at utgiveren presset på for hele tre nye Call of Duty-titler, men nå avsløres det forsiktig om hva vi kan forvente oss.

Spillet som nå nevnes, er nummer tre av de som utvikles. Bak står ferskingen Sledgehammer, et studio heleid av Activision. Spillet vil ifølge Activision sikte seg inn på massene, eller direkte oversatt "utvide interessen for serien". Med tanke på Activisions sterke fokus på såkalte "mainstream"-titler som Guitar Hero, kan jo dette tolkes nokså vidt.

Det spekuleres i hvorvidt spillet vil bli en utelukkende tredjepersonsskyter, noe som selvsagt kan bli spennende. Men vi må innrømme at vi umiddelbart får frysninger når utgivere snakker om å gjøre spillene sine appellerende til massene.

Avslutningsvis nevner forøvrig Activison både Infinity Ward og Treyarch jobber med hver sin Call of Duty-tittel, men kun Treyarchs tittel får antydet slippdato; høsten 2010.

Call of Duty: Modern Warfare 2

PS3
Slippdato: 10. november 2009
Sjanger: Action
Utvikler: Infinity Ward
Utgiver: Activision Blizzard

Kommentarer (16)

Forsiden akkurat nå

Til toppen