Captain Blood setter seil

Sjørøverkapteinen med det skumle navnet Peter Blood får nå sitt eget spill, fra Playlogic og Akella.

Akella er en utvikler som liker sjørøvere, og i tillegg til en rekke andre sjørøverspill har de i en lengre periode arbeidet med Captain Blood. For en tid tilbake fikk de en utgivelsesavtale med Playlogic om et av de andre spillene deres, Age of Pirates, og nå har de to selskapene kunngjort at de utvider samarbeidet til også å gjelde Captain Blood.

Dette spillet, som kommer til Xbox 360 og PC neste sommer, følger Rafael Sabatinis bok om Peter Blood, en engelsk kirurg som ble uskyldig dømt til livsvarig fangenskap og slaveri. Etter å ha rømt fra fangenskapet på Barbados tok han opp sjørøverlivet, og spillet følger eventyrene hans både til sjøs og på land.

Spillet lar deg ta del i store sjøkamper, samtidig som du får vise frem fekteferdighetene dine mot rivaliserende sjørøvere. Etter hvert som du kommer videre i spillet lærer du nye teknikker og får penger som du kan bruke til kjøpe nye våpen og nytt utstyr. Akella forteller at spillet er svært viktig for dem, og at de ønsker å skape en rik og fabelaktig verden full av sjørøvereventyr.

Mer informasjon finner du hos Akella.

Siste fra forsiden