C&C 3 får offisielt nettsted

EA har nå lansert det offisielle nettstedet til Command & Conquer 3, samt en heftig gameplayvideo. I tillegg har de fortalt at Kane er tilbake.

Kampen mellom GDI og NOD er langt fra over, og i det tredje spillet i Command & Conquer-serien ønsker EA gå tilbake til seriens røtter. De lover mange intense spillopplevelser, akkurat slik tilhengerne av det populære strategiserien forventer. Men EA satser også på en interessant historie, som formidles på en innovativ måte, blant annet ved at den reflekterer spillestilen til hver enkelt spiller.

En ting som utvilsomt gjør historien ekstra interessant for mange hardcore C&C-tilhengere er at hovedslemmingen Kane er tilbake. Dessuten spilles denne hensynsløse NOD-lederen av samme mann som har spilt ham i tidligere Command & Conquer-spill, nemlig Joe Kucan. Dette kommer frem i en ny videosnutt (17 MB, mov-format).

Nå har Electronic Arts lansert det offisielle nettstedet til Command & Conquer 3. Her får vi det vanlige - informasjon om spillet, skjermbilder og en utviklerblog skrevet av produsent Mike Verdu. EA har også lansert en eksplosiv trailer fra spillet, som du kan laste ned fra Gamer.no (62 MB, mov-format). Alternativt kan du se den på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden